Op zoek naar je droombadkamer?

Geniet van onze totaalservice voor volledige badkamerrenovaties. Maak al je keuzes in onze showroom. Wij vertalen jouw dromen in 3D naar een badkamer op maat.

Verwarming

Volledig op maat van jouw woning werken wij een energiezuinig en duurzaam verwarmingssysteem uit. Alles kan! Vloerverwarming of radiatoren? Een warmtepomp of een klassieke condensatieketel op aardgas, propaan of stookolie? Samen maken we de juiste keuzes. Maak een afspraak in onze showroom. Neem zeker je ontwerpplannen mee zodat we op maat de juiste verwarmingsinstallatie kunnen voorstellen.

Ventilatie

Een uitgebalanceerd ventilatiesysteem met warmterecuperatie bespaart heel wat energieverlies én zorgt voor een optimaal wooncomfort. Wij ontwerpen en installeren betrouwbare en onderhoudsvriendelijke ventilatiesystemen die vele jaren garant staan voor een gezond en aangenaam binnenklimaat.

Belangrijk nieuws

Nog meer weten? Bekijk alle nieuwsberichten

17-06-2018
Uitgelicht

Onze nieuwe showroom ziet er in het echt nog beter uit. :-) ...

Lees verder
12-03-2018
Uitgelicht

Gezocht: een enthousiaste monteur centrale verwarming / sanitair / badkamers

Gezocht: een enthousiaste monteur centrale verwarming / sanitair / badkamers die van aanpakken weet en graag zelfstandig werkt. Ben jij dit? Of ken je iemand die aan deze omschrijving voldoet? Sollici...

Lees verder
10-04-2018

werken aan onze nieuwe showroom

Enkele foto's hoe de werken aan onze showroom en kantoren vorderen. Intussen zijn ook de werken aan de oprit en parking gestart. Nog even geduld en jullie zijn van harte welkom op onze nieuwe locatie ...

Lees verder

Een vraag over een product of dienst?

Wij hebben vast een antwoord voor u klaar.

Contacteer ons