Verwarmen met gas

Als Cerga aardgas & propaan installateur zijn we het aangewezen installatiebedrijf voor een moderne en betrouwbare verwarmingsinstallatie. Wij werken exclusief met gastoestellen van het merk Junkers - Bosch. Onze partner verstaat al meer dan 100 jaar de kunst van het verwarmen en het bereiden van sanitair warm water. De Junkers - Bosch toestellen staan gekend voor hun hoge bedrijfszekerheid, top rendement, eenvoudige bediening en het fraai afgewerkt design.

De Junkers - Bosch cv-ketels zijn perfect te combineren met de meest moderne systemen zoals warmtepompen en zonneboilers. Deze zogenaamde "hybride systemen" worden gezien als de toekomst in de verwarmingswereld, momenteel staan er dan ook al meerdere van dit soort installatie op onze referentielijst.

Ontdek het volledig aanbod van Bosch toestellen

Voordelige onderhoudscontracten

Elke aardgasinstallatie moet tweejaarlijks gereinigd worden. Hiervoor voorzien wij voordelige onderhoudscontracten. Je betaalt jaarlijks of tweejaarlijks een vast bedrag. Wij verwittigen je tijdig wanneer een onderhoud van jouw installatie aan de orde is.

Bovendien geniet je dankzij het onderhoudscontract van fikse kortingen bij eventuele herstellingen. We hebben verschillende onderhoudscontracten met eigen specifieke voordelen.

Contacteer ons voor de voorwaarden