Radiatoren

Wij bieden een uitgebreid gamma radiatoren die beantwoorden aan alle smaken en vereisten. In ons uitgebreide gamma vindt u vast precies wat u nodig hebt om uw persoonlijkheid en uw interieur extra in de verf te zetten. Niet alleen op het vlak van warmteafgifte en controleerbaarheid maar ook op het vlak van vormen, stijlen en kleuren waarvan u het bestaan waarschijnlijk niet vermoedde.

Paneelradiatoren

Bij de keuze voor het soort verwarming in een bepaald vertrek zijn diverse aspecten van belang. Zo moet o.a. rekening worden gehouden met de beschikbare ruimte, de stijl van inrichting en de behaaglijkheid in de ruimte. Een optimale warmteoverdracht betekent bij RADSON dat gekozen kan worden uit verschillende mogelijkheden welke perfect aansluiten bij de eisen en wensen die vandaag de dag gesteld worden.

Ontdek de paneelradiatoren van Radson

Designradiatoren

Vormgeving

De vormgeving is gebaseerd op het feit dat Vasco radiatoren een lange levensduur hebben. Een architecturale vormgeving die losstaat van vluchtige trends of modestijlen. Vormgeving is een proces waarbij het product herleid word tot zijn essentie, ontdaan van alle overbodigheden. Design is een zoektocht naar de authenticiteit. Deze gedachtegang staat garant voor een aantal integere karaktervolle radiatoren, producten van deze tijd maar toch tijdloos. Dit is ook de reden waarom diverse Vasco radiatoren gerenommeerde internationale designprijzen in de wacht hebben gesleept; Red Dot Design Award, IF award, Design Plus Award, Designpreis Deutschland, Fnas d’ or, Henry van de Velde Label … .

Tijdloos karakter

Een ingetogen neutrale vormgeving maakt het mogelijk dat Vasco radiatoren in eender welk interieur tot hun recht komen: een strak minimalistische ruimte, een high-tech kantoor, een gezellige huiskamer of een klassiek historisch gebouw. Design dat opvalt door zijn soberheid, is in staat elke stijlconfrontatie aan te gaan. Een absolute noodzaak voor producten die gedurende lange tijd in een interieur aanwezig zijn. Deze designkwaliteit maakt, samen met zijn duurzame, functionele opbouw, de Vasco- radiatoren uniek voor toepassingen in badkamer, keuken, hal en woonkamer.

Ontdek het gamma designradiatoren van Vasco