Totaalservice voor jouw verwarmingsinstallatie

Vertrouw zowel voor nieuwbouw als renovatie op onze totaalservice voor je verwarmingsinstallatie. Allereerst adviseren we je in onze showroom over het verwarmingssysteem dat het best in jouw woning past. Vervolgens tekenen we deze oplossing in eigen huis tot in de kleinste details uit en staan we in voor een vakkundige installatie. Ook nadien kan je steeds op ons rekenen voor preventief onderhoud en snelle herstellingen.

​Je volledige installatie in details uitgetekend

Wanneer je voor ons voorstel kiest, tekenen wij je verwarmingsinstallatie technisch in details uit.

Deze technische uitwerking vertrouwen we – in tegenstelling tot vele andere installatiebedrijven - niet toe aan onze leveranciers of een externe partners.

Door het uittekenen zelf in handen te houden, garanderen wij een oplossing die perfect aan de specifieke eisen van jouw woning voldoet. Wij nemen geen genoegen met standaardwerk.

​Een vakkundige installatie

Elke installatie die wij plaatsen, moet tot in de puntjes afgewerkt zijn. Goed is niet voldoende, het moet perfect zijn.

Het perfectionisme dat stichter Kees van den Berg overbracht op zonen Jan en Bert, blijft de rode draad doorheen ons installatiewerk. Dankzij deze gedrevenheid leveren wij uitsluitend vakkundig afgewerkte verwarmingsinstallaties af.

Wij zijn CERGA-gecertificeerd voor aardgasinstallaties.

Ketel vervangen of complete verwarmingsinstallatie?

Is je bestaande oude ketel versleten en aan vervanging toe? In dat geval komen we op eenvoudig verzoek graag bij je langs voor een technische analyse ter plaatse.

Wens je een compleet nieuw verwarmingssysteem voor nieuwbouw of totaalrenovatie – inclusief het leidingwerk - dan kom je best met de ontwerpplannen langs in onze showroom.

Maak hier je afspraak

Welke verwarming past het best in jouw woning?

Onze totaalservice start met de selectie van het juiste verwarmingssysteem voor jouw woning. Op basis van de EPB-verslaggeving, de ontwerpplannen en jouw persoonlijke verwachtingen, stellen we de best mogelijke installatie samen die perfect in jouw budget past.

  • Verkiezen jullie een lagetemperatuurverwarming met vloerverwarming of gaan jullie voor traditionele radiatoren?
  • Verwarmen we met alternatieve energie in de vorm van een warmtepomplucht – water (met buitenunits) of water – water (met grondboring) of kiezen we voor een zuinige condensatieketel op aardgas, propaan (tank) of stookolie?
  • Biedt een zonneboiler eventueel mogelijkheden?
  • Wat dacht je van een AircoHeater (lucht – lucht warmtepomp) waarmee je een ruimte op een energievriendelijke manier kan verwarmen en koelen?

Indien gewenst voorzien we voor jouw verwarmingsinstallatie een KNIX-koppeling om eenvoudig aan te sluiten op je domoticasysteem.

Het bos door de bomen
Wij helpen jullie door het bos de bomen te zien. Elke keuze heeft zijn eigen voordelen en technische beperkingen. Iedere situatie is anders, waardoor ieder verwarmingssysteem op maat moet worden samengesteld.

In onze showroom tonen we demonstratieopstellingen van mogelijke verwarmingsinstallaties en staan tal van designradiatoren opgesteld.

Offerte met kwaliteitsmaterialen
Op basis van de gekozen verwarminginstallatie werken we een gedetailleerde offerte uit. Je ziet perfect wat je krijgt, zonder onaangename verrassingen.

Wij werken uitsluitend met een select gezelschap van kwaliteitsmerken. Dankzij de langdurige samenwerking kennen wij deze merken door en door. Enkele voorbeelden zijn Junkers (aardgasketels), Wolf (stookolieketels), Jaga (radiatoren),…