Maak online een afspraak voor het onderhoud van uw installatie.

Maak snel en eenvoudig een afspraak voor het periodiek onderhoud van uw installatie.

Als klant kan u het periodiek onderhoud online aanvragen. Vul het formulier hiernaast in en geef maximaal tot 3 dagen op die u schikken. Wij bevestigen per mail een definitieve uitvoeringsdatum en uw afspraak is geregeld.

Aanvragen tijdens het weekend en de vakantieperiode worden pas na het weekend of vakantie verwerkt !!!

Waarom zou ik een onderhoud laten uitvoeren?

Een regelmatige controle van uw cv-ketel is niet enkel een wettelijke verplichting. Uw cv-ketel staat het hele jaar voor u klaar en dient dus in topconditie te blijven. Een controle zorgt er niet enkel voor dat u energie bespaart, maar u voorkomt ook onverwachte problemen of onveilige situaties.

Ben ik verplicht mijn centrale verwarmingsketel te onderhouden?

De regels werden door de Vlaamse Regering vastgelegd op 8 december 2006 in het besluit betreffende het onderhoud en het nazicht van stooktoestellen voor de verwarming van gebouwen of voor de aanmaak van warm water.

Voor centrale stooktoestellen op vloeibare brandstof (stookolie) met een vermogen groter dan 20 kW is een jaarlijks onderhoud verplicht.

Voor centrale stooktoestellen op gasvormige brandstof (aardgas / propaan) met een vermogen groter dan 20 kW is een tweejaarlijks onderhoud verplicht.

Dit kan u vinden onder uw adresgegevens op de uitnodigingsbrief (bijlage mailing), op een factuur of sticker van vorig onderhoud. Zonder actief klantennummer zal deze aanvraag niet verwerkt worden.