Een absolute blijver voor zonne-energie

Lang voordat zonne-energie een hype werd, plaatsten wij al thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen op daken. Terwijl talrijke zonne-energiebedrijfjes inmiddels al de boeken hebben neergelegd, garanderen wij nog steeds naservice op de zonnepanelen die we meer dan tien jaar geleden gelegd hebben. Anderen brengen verkoopspraatjes en zijn snel verdwenen, wij doen wat we beloven en zijn een absolute blijver. Ook wanneer je ons vele jaren na de plaatsing nodig hebt voor onderhoud of herstellingen, staan wij voor jou paraat.

Zonneboiler

Met een zonneboiler voor het verwarmen van drinkwater kan u tot 70% van de daarvoor benodigde energie gratis opwekken. Ook kan u de verwarming ondersteunen met een zonnesysteem, hiermee zal u 30% of meer van de totale verwarmingsenergie gratis opwekken. Dat betekent dat u grotendeels onafhankelijk wordt van olie en gas. Tegelijkertijd is er een daling van de schadelijke CO2-uitstoot van uw woning.

Zonnethermie is ideaal voor nieuwbouw en renovatie

U kan een zonneboiler inplannen wanneer u een nieuwe woning gaat bouwen, wanneer u uw huis renoveert of wanneer uw verwarmingsinstallatie aan vervanging toe is. Het is ook mogelijk om uw bestaande verwarmingsinstallatie op elk gewenst moment uit te rusten met een zonnesysteem. Met onze partner Junkers - Bosch kunnen wij steeds een ruime waaier aan oplossingen aanbieden.

Fotovoltaïsche zonnesystemen

In fotovoltaïsche zonne-energiesystemen (of PV-systemen) zetten zonnecellen het opgevangen licht om in elektriciteit. Deze zonnecellen worden aan elkaar gekoppeld in PV-panelen, of anders genaamd PV-modules.

Aan elkaar geschakelde PV-panelen op een draagstructuur en met de nodige elektronische randapparatuur vormen een PV-systeem. Zo’n systeem zorgt ervoor dat de opgewekte stroom wordt opgeslagen of aan het elektriciteitsnet wordt geleverd zodat de eindverbruiker de stroom kan gebruiken.

Installatiebedrijf van den Berg installeert al sinds 2007 zonnepanelen op daken. Hiermee hebben wij bewezen dat wij onze garantievoorwaarden nakomen en onze klanten zorgeloos blijven genieten van hun zonnepanelen.

Ondertussen heeft deze markt niet stil gestaan en rusten wij zowel onze nieuwe als bestaande installaties uit met uitleessystemen, slimme sturingen en thuisbatterijen.