Laadpaal

Rijden op stroom zit in een stroomversnelling. In een jaar tijd verdubbelde het aantal elektrische auto's in Belgiƫ, tot bijna een half miljoen. Daar zit de premie van de Vlaamse overheid zeker voor iets tussen. Koop je een elektrische wagen, dan krijg je een cheque van 5.000 euro in de handen gestopt.

Om je groene wagen bij te tanken komt een eigen laadpaal uitstekend van pas. van den Berg komt deze graag bij jou plaatsen. Net zoals bij al onze andere installaties kiezen wij daarbij voor merken van absolute topkwaliteit.

Easee Laadrobot

De naam zegt het al: de Easee Laadrobot is ontworpen om het laden zo simpel, slim en efficiƫnt mogelijk te maken. De stekker past bij elk automerk. Mooi meegenomen: je kiest zelf de kleur van de front cover.

Alfen laadpaal

De laadpaal van Alfen is eveneens geschikt voor elk merk, en blinkt uit in betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. De oplaadsnelheid is maximaal, zonder de werking van andere apparatuur in huis in het gedrang te brengen.

Welke laadpaal je ook kiest, van den Berg integreert je aanwinst met je energie-installatie thuis via onze slimme sturing Flexio.

Welke laadpaal past het best bij jou? Op die vraag geven onze experts graag een antwoord. Contacteer hen gerust voor meer informatie.