Wij realiseren jouw droombadkamer

Naast onze totaalservice voor alle sanitair specialiseren wij ons in totaalrenovaties van badkamers. Je mag dit letterlijk nemen: we strippen je oude badkamer én bouwen vanaf nul je droombadkamer weer op. Binnen de twee weken na de start van de werken, geniet je al van je nieuwe badkamer. Vooraleer we kunnen starten met de renovatie van je badkamer, moet er uiteraard eerst ontworpen worden. Wij vertalen jouw dromen en verlangens naar een ontwerp in 3D.

​Jouw droombadkamer in 3D

​Jouw droombadkamer in 3D

Een nieuwe badkamer begint altijd met … dromen. Kom op afspraak langs in onze showroom en vertel ons over jouw wensen en verlangens.

Neem zeker een schets van de ruimte mee met de ruwe afmetingen of enkele foto’s van de bestaande situatie én we gaan samen meteen aan de slag.

Wij zetten de contouren van de ruimte over op computer en vertalen jouw dromen en wensen naar een ontwerp in 3D. Je ziet jezelf als het ware al rondwandelen in je nieuwe badkamer.

Spreekt ons ontwerp je aan? Dan werken we graag een gedetailleerde raming uit van de volledige badkamerrenovatie.

Maak al je keuzes in onze showroom

Maak al je keuzes in onze showroom

Wij sturen je niet naar een externe sanitaire groothandel waar je – op eigen houtje of onder begeleiding van iemand die je ontwerp onvoldoende kent – alle sanitaire toestellen moet kiezen.

In onze eigen showroom vind je alle mogelijke kranen, toiletten, douches, badkamermeubels, baden,… om jouw droombadkamer vorm te geven.

Als ontwerper en installateur van jouw toekomstige badkamer begeleiden we je graag bij het maken van de juiste keuzes. Naast de vrijwel eindeloze mogelijkheden in badkamermeubels bieden we ook de optie voor maatwerk.

Wij inspireren u graag in onze showroom, voor uitgebreid advies werken we steeds op afspraak.

Een volledige badkamerrenovatie in twee weken

Een volledige badkamerrenovatie in twee weken

Wij voeren vrijwel de volledige badkamerrenovatie uit met eigen vakmensen. Dit geldt zowel voor de afbraakwerken, het verplaatsen van elektriciteit en sanitaire leidingen, het monteren van alle sanitaire toestellen, het plaatsen van de badkamermeubels,… Door alles in eigen beheer uit te voeren, staan we garant voor een naadloze opvolging van de verschillende disciplines.

De enige uitzonderingen hierop zijn een vertrouwde tegel- en vloerplaatser die ook de pleisterwerken uitvoert. Daarnaast maakt een vaste schrijnwerker in onze opdracht gyprocwanden, valse plafonds en badkamermeubels. Beide vakmensen delen onze zin voor perfectie.

In vrijwel alle gevallen is je nieuwe badkamer door de sterke coördinatie en de snelle opvolging binnen de twee weken gebruiksklaar. Wil je toch liever zelf bepaalde onderdelen van de badkamerrenovatie in handen nemen of toevertrouwen aan je eigen vakman? Geen probleem, wij stellen ons uitermate flexibel op. Jij bepaalt hoe ver onze service gaat.

Plan een badkamer met de online badkamerplanner

Een mooie badkamer is de persoonlijke welzijnsoase in uw huis. Een plaats waar u zich in alle rust kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Geniet thuis nog meer van het leven, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Met de online badkamerplanner kunt u uw badkamer met een paar stappen virtueel naar uw wensen plannen en ontwerpen.

Plan een badkamer met de online badkamerplanner

Bekijk hier onze realisaties

​Alle sanitaire werken

Naast badkamerrenovaties blijven wij een vertrouwde partner voor het uitvoeren van alle nodige sanitaire werken in nieuwbouw- en verbouwingsprojecten. Wij installeren al het leidingwerk, koppelen je sanitaire installatie met je verwarmingssysteem en plaatsen je sanitaire toestellen.

Kom met je ontwerpplan langs in onze showroom. Maak hier je afspraak. Wij werken na een bespreking van je wensen en verwachtingen graag een totaalofferte uit.

In onze showroom ben je bovendien meteen aan het juiste adres om alle sanitaire toestellen, kranen,… te kiezen.

​Ook sterk in naservice

Uiteraard ben je ook voor naservice bij ons aan het juiste adres. Lekt een kraan? Problemen met een sanitair toestel? Eén telefoontje en wij komen zo snel mogelijk langs. Of maak hier online je afspraak voor onderhoud.

Meer over onze naservice

​Infraroodcabines van Health Mate

​Infraroodcabines van Health Mate

Binnen de regio zijn wij de exclusieve verdeler en plaatser van de infraroodcabines van Health Mate. Deze infraroodcabines onderscheiden zich door een hoogwaardige kwaliteit. Elke infraroodcabine wordt met de hand gemaakt en tot in de kleinste details afgewerkt.

Meer over de infraroodcabines van Health Mate


Tijdens de herfstvakantie van 29 oktober t/m 2 november is onze winkel enkel geopend op afspraak.


Maak je afspraak in onze showroom

In onze showroom vind je de ruimste keuze aan badkamermeubels, baden, douches, kranen, toiletten,…

Maak een afspraak