Wij realiseren jouw droombadkamer

Naast onze totaalservice voor alle sanitair specialiseren wij ons in totaalrenovaties van badkamers. Je mag dit letterlijk nemen: we strippen je oude badkamer én bouwen vanaf nul je droombadkamer weer op. Binnen de twee weken na de start van de werken, geniet je al van je nieuwe badkamer. Vooraleer we kunnen starten met de renovatie van je badkamer, moet er uiteraard eerst ontworpen worden. Wij vertalen jouw dromen en verlangens naar een ontwerp in 3D.

Bekijk hier onze realisaties

Maak al je keuzes in onze showroom

Maak al je keuzes in onze showroom

Onze badkameradviseurs begeleiden u in onze showroom waar we meer dan 20 realistische badkamers laten zien.

Wij ontwerpen en installateren uw toekomstige badkamer en begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuzes. Ons aanbod is zo geselecteerd dat u zorgeloos kan blijven genieten van je nieuwe badkamer.

Wij inspireren u graag in onze showroom, voor uitgebreid advies werken we steeds op afspraak.

Een volledige badkamerrenovatie in twee weken

Een volledige badkamerrenovatie in twee weken

Wij voeren vrijwel de volledige badkamerrenovatie uit met eigen vakmensen. Dit geldt zowel voor de afbraakwerken, het verplaatsen van elektriciteit en sanitaire leidingen, het monteren van alle sanitaire toestellen, het plaatsen van de badkamermeubels,… Door alles in eigen beheer uit te voeren, staan we garant voor een naadloze opvolging van de verschillende disciplines.

De enige uitzonderingen hierop zijn een vertrouwde tegel- en vloerplaatser die ook de pleisterwerken uitvoert. Daarnaast maakt een vaste schrijnwerker in onze opdracht gyprocwanden, valse plafonds en badkamermeubels. Beide vakmensen delen onze zin voor perfectie.

In vrijwel alle gevallen is je nieuwe badkamer door de sterke coördinatie en de snelle opvolging binnen de twee weken gebruiksklaar. Wil je toch liever zelf bepaalde onderdelen van de badkamerrenovatie in handen nemen of toevertrouwen aan je eigen vakman? Geen probleem, wij stellen ons uitermate flexibel op. Jij bepaalt hoe ver onze service gaat.

Plan een badkamer met de online badkamerplanner

Een mooie badkamer is de persoonlijke welzijnsoase in uw huis. Een plaats waar u zich in alle rust kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Geniet thuis nog meer van het leven, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Met de online badkamerplanner kunt u uw badkamer met een paar stappen virtueel naar uw wensen plannen en ontwerpen.

Plan een badkamer met de online badkamerplanner

Bekijk hier onze realisaties

​Alle sanitaire werken

Naast badkamerrenovaties blijven wij een vertrouwde partner voor het uitvoeren van alle nodige sanitaire werken in nieuwbouw- en verbouwingsprojecten. Wij installeren al het leidingwerk, koppelen je sanitaire installatie met je verwarmingssysteem en plaatsen je sanitaire toestellen.

Kom met je ontwerpplan langs in onze showroom. Maak hier je afspraak. Wij werken na een bespreking van je wensen en verwachtingen graag een totaalofferte uit.

In onze showroom ben je bovendien meteen aan het juiste adres om alle sanitaire toestellen, kranen,… te kiezen.

Maak je afspraak in onze showroom

In onze showroom vind je de ruimste keuze aan badkamermeubels, baden, douches, kranen, toiletten,…

Maak een afspraak