Sterk in naservice

Naast een vakkundige installatie onderscheiden wij ons door de naservice. Al bij de initiƫle plaatsing van een systeem besteden we veel aandacht aan de latere onderhoudsvriendelijkheid. Dit is zowel in jouw als ons voordeel. Alle installaties en systemen die we installeren, onderhouden we ook. Voor onze klanten staan we dag en nacht klaar voor dringende herstellingen.

Team voor naservice

In tegenstelling tot vele andere installatiebedrijven vormt naservice voor ons geen vervelende bijzaak. Wij beschikken over een eigen serviceteam dat zich volledig toelegt op onderhoud en het oplossen van technische defecten.

Daardoor garanderen wij een snelle en uiterst flexibele service. Bovendien beschikt dit team over een ongekende expertise voor het analyseren en oplossen van technische problemen.

Rijdende stock voor snelle herstellingen

In veruit de meeste gevallen zitten in onze servicewagen de nodige onderdelen om een herstelling uit te voeren. Zo voorzien wij steeds een rijdende stock van strategische onderdelen. Ook ligt in ons magazijn een ruimte stock aan vervangonderdelen van onze vaste merken.

In tegenstelling tot andere installatiebedrijven moeten wij in de meeste gevallen niet meermaals terugkomen en ben je meteen geholpen.

Voordelige onderhoudscontracten

Elke installatie moet regelmatig onderhouden worden. Hiervoor voorzien wij voordelige onderhoudscontracten. Je betaalt jaarlijks of tweejaarlijks een vast bedrag. Wij verwittigen je tijdig wanneer een onderhoud van jouw installatie aan de orde is.

Bovendien geniet je dankzij het onderhoudscontract van fikse kortingen bij eventuele herstellingen. We hebben verschillende onderhoudscontracten met eigen specifieke voordelen.

Maak hier online je afspraak voor service.