Een volledige badkamerrenovatie in twee weken

Wij voeren vrijwel de volledige badkamerrenovatie uit met eigen vakmensen. Dit geldt zowel voor de afbraakwerken, het verplaatsen van elektriciteit en sanitaire leidingen, het monteren van alle sanitaire toestellen, het plaatsen van de badkamermeubels,… Door alles in eigen beheer uit te voeren, staan we garant voor een naadloze opvolging van de verschillende disciplines.

De enige uitzonderingen hierop zijn een vertrouwde tegel- en vloerplaatser die ook de pleisterwerken uitvoert. Daarnaast maakt een vaste schrijnwerker in onze opdracht gyprocwanden, valse plafonds en badkamermeubels. Beide vakmensen delen onze zin voor perfectie.

In vrijwel alle gevallen is je nieuwe badkamer door de sterke coördinatie en de snelle opvolging binnen de twee weken gebruiksklaar. Wil je toch liever zelf bepaalde onderdelen van de badkamerrenovatie in handen nemen of toevertrouwen aan je eigen vakman? Geen probleem, wij stellen ons uitermate flexibel op. Jij bepaalt hoe ver onze service gaat.

Plan een badkamer met de online badkamerplanner

Een mooie badkamer is de persoonlijke welzijnsoase in uw huis. Een plaats waar u zich in alle rust kunt ontspannen en nieuwe energie kunt opdoen. Geniet thuis nog meer van het leven, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Met de online badkamerplanner kunt u uw badkamer met een paar stappen virtueel naar uw wensen plannen en ontwerpen.

Plan een badkamer met de online badkamerplanner

Bekijk hier onze realisaties