Warmtepompen

Uw omgeving zit vol energie. Met een warmtepomp kan u energie uit lucht, water of de bodem omzetten in warmte voor gebruik in uw woning. Zelfs bij buitentemperaturen tot -20°C is een dergelijke installatie nog economisch verantwoord. Over een heel jaar gerekend krijgt u van de natuur zo een groot gedeelte van de normale verwarmingsenergie cadeau.

Met Bosch kunnen we een volledig gamma warmtepompen aanbieden.

Wat is voor u de beste warmtepomp?

Hoe te kiezen uit al de soorten warmtepompen? Dat hangt vooral af van uw keuze uit deze alternatieve energiebronnen: lucht, bodem of water.

Rescert Warmtepompen

Installatiebedrijf van den Berg is een Rescert gecertificeerd installateur Warmtepompen.

Rescert installateur is een noodzaak voor uw premieaanvraag:

De premie voor huishoudelijke warmtepompen kan aangevraagd worden voor bestaande woningen en nieuwbouwwoningen met bouwaanvraag tot 31/12/2013. Vanaf 1/07/2017 moet de aannemer beschikken over een certificaat van bekwaamheid (Rescert).

Voor de warmtepomppremie moet de installateur in het bezit zijn van een certificaat van bekwaamheid voor warmtepompen of ondiepe geothermische systemen.

Een certificaat van bekwaamheid is een certificaat van ervaring en wordt toegekend op basis van het volgen van een erkende opleiding, het slagen voor een examen, toegang tot het beroep én relevante beroepservaring.

Een gecertificeerde aannemer zal de verantwoordelijkheid voor de kwalitatieve uitvoering van de gesubsidieerde installatie op zich nemen. Zijn certificeringsnummer zal dan ook op het premieaanvraagformulier vermeld moeten worden.