Verwarmingsregelaar

Een goede keuze van een verwarmingsregelaar is zeer belangrijk. De regelaar zorgt voor het gewenste comfort en dit met een zo laag mogelijk energieverbruik.

Waar vroeger een eenvoudige aan/uit thermostaat de volledige woning regelde, kunnen we nu een hele waaier aan oplossingen aanbieden. Iedere woning is uniek en verdient dus een gepersonaliseerde oplossing. Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Junkers Home App

Met de Junkers Home app voor iPhone, iPad en iPod Touch bedient u uw verwarming eenvoudig via het internet. De app biedt u rechtstreekse toegang tot alle belangrijke instellingen voor uw verwarmingsinstallatie.

Honeywell evohome het neusje van de zalm

Comfort, controle en efficiëntie – laat evohome zorgen voor de verwarming van uw woning. Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming.

Met de evohome app voor smartphone en tablet komt u nooit meer thuis in een koud huis of laat u uw verwarming geen minuut langer aan dan nodig.

Hoe werkt het? · Zoneregeling · Comfort · Optimalisatie · Controle

JunkersHome app

JunkersHome opent nieuwe perspectieven rond de verwarmingsinstallatie. De innovatieve app levert rechtstreekse, met een wachtwoord beveiligde toegang tot alle belangrijke instellingen voor uw Junkers-verwarmingsinstallatie. Zo kunt u onder meer vanop afstand snel en gemakkelijk diagnoses stellen van uw CV-systeem, de temperatuur of het verwarmingsprogramma wijzigen, wisselen tussen de verschillende bedrijfstoestanden (dag/nacht/vorst/…) en automatisch onderhoudsmeldingen doorgeven. De eenvoudige, intuïtief te bedienen menustructuur maakt het gebruik kinderspel.

Maximaal verwarmingscomfort

Geniet van het mooie weer op vakantie - vooral wanneer het thuis koud en regenachtig is. En kijk alvast uit naar een gezellige thuiskomst! Dankzij JunkersHome is het vanaf nu bij uw terugkeer gezellig en comfortabel warm. Door op de plus- of min-toets te drukken, stelt u op een eenvoudige manier de kamertemperatuur hoger of lager in. Zo gemakkelijk is het.

Perfect gepland: het weekprogramma

Werkweek? Vakantie? Ongeacht wat u van plan bent: uw verwarming zorgt ’s morgens voor warmte en warm water in uw huis. Zolang u uit huis bent, gaat uw verwarmingsketel op de rem staan om u zo te helpen energie te besparen. Bij uw terugkeer zijn de ruimtes weer behaaglijk warm. Het weekprogramma van JunkersHome brengt het warmtecomfort naar een maximum doordat het u in staat stelt uw verwarming op dagelijkse basis in te stellen volgens de verwarmingsbehoefte. Om te profiteren van energiebesparingen zonder verlies van comfort! Intuïtief, snel, eenvoudig.

Optimaal overzicht bespaart tijd en geld!

JunkersHome geeft een onmiddellijk overzicht van alle verwarmingsfuncties, eventuele storingen inbegrepen. JunkersHome stelt de gebruiker in staat storingen in zijn verwarmingsinstallatie te identificeren – en in vele gevallen deze zelf op een eenvoudige manier op te lossen. Via een tekstberichtmelding met eenvoudige instructies kan men de installatie eigenhandig weer aan het draaien brengen. In het geval een storing met storingscode optreedt, dient er een vakman langs te komen. De code helpt hem om de interventie voor te bereiden, zodat het probleem snel en efficiënt opgelost kan worden. Een besparing in tijd en reparatiekosten.

Leer wat uw Zonne-installatie voor u opbrengt!

De zon schijnt en de zonnepanelen op het dak leveren heerlijk warm water voor verwarming en het huishouden. Maar welk rendement heeft de installatie over een hele week of maand? Met JunkersHome kan het rendement van de installatie uitgelezen worden door een snelle tik met de vingertoppen! Een gedetailleerde grafiek toont de zonne-opbrengst in kilowattuur. De app is daarmee naast een winst in comfort ook een handig hulpmiddel om energie te besparen.

Bewegen naar mobiele warmte!

Voor JunkersHome mobiel warmtecomfort dient aan volgende vereisten te worden voldaan:

  • iPhone ™, iPad™ of iPod Touch ™
  • Junkers Home app
  • internetverbinding via een router met vrije LAN aansluiting
  • kabelverbinding tussen router en de verwarmingsketel
  • gateway MB100-LAN busmodule

De app is te downloaden via App Store van Apple.